Cloud Pathways

Een bewezen aanpak voor elk soort Cloud uitdaging.

Aanpak en methodiek

 • 1

  Think

  We maken een stand van zaken op van je infrastructuur, applicaties & beheer/security. Van daaruit kijken we richting de toekomst en helpen we bij het bepalen van een toekomstgerichte Cloud strategie.

 • 2

  Plan

  Een duidelijke focus op educatie, co-creatie en prioritisering. Goed begrijpen welke Cloud tools en concepten er bestaan om slimme keuzes te maken binnen de complexiteit van een Cloud omgeving.

 • 3

  Ready

  Bereid de organisatie voor op de transitie door het zetten van de nodige stappen i.v.m. beheers- en beveiligingsmaatregelen, applicatie modernisatie, business continuity, ... Wij gebruiken al onze ervaring om je hierin te ondersteunen.

 • 4

  Operate

  Met een breed aanbod aan services vinden we een samenwerkingsvorm die past bij jouw organisatie. Van je eigen team dat de nodige opleiding krijgt tot het volledig uitbesteden van het beheer.

Cloud Pathways

Gebruik van Cloud technologie verandert de manier waarop je als organisatie omgaat met je IT beheer, maar ook de inzet van je medewerkers en processen. Waar je ook staat in je transformatie naar de Cloud, wij hebben een aanbod om je daarin te ondersteunen.

icons8-rocket 1

START-TO-CLOUD™

Wil je jouw eerste stappen zetten in Cloud-transformatie? Op een gestructureerde manier bekijken we waar je op dit moment staat en inspireren we jou met alle kansen die de Cloud te bieden heeft.

Inventariseren
Inspireren
Analyseren
Plannen

ACCELERATE-TO-CLOUD™

Ga concreet aan de slag met de verschillende facetten waar gebruik van de Cloud een meerwaarde kan bieden. Migreren, moderniseren en het inrichten van het beheer.

Disaster recovery
Backup- and restore
Future workplace
Business continuity
Future datacenter
Flexible workload
icons8-speed 1
icons8-leaderboard 1

EXCEL-BY-CLOUD™

Samen bepalen we een cloud first strategie gealigneerd met je business strategie. Dankzij data en AI zorgen we voor de nodige inzichten om slimmere beslissingen te nemen en ontstaan er nieuwe mogelijkheden.

Cloud first
Cloud optimization
Business insights
Data & AI

CLEVER-CLOUD™

We gebruiken inzichten om gebruik van Cloud resources en kost te optimaliseren. Slimme innovatie waardoor je altijd efficiënt gebruik kan maken van de meest recente Cloud mogelijkheden.

Intelligent insights
Hyperautomation
Smart innovation
icons8-light_on 1

Benieuwd maar toch nog graag wat bijkomende informatie?

Contacteer ons en we praten je graag bij over alle mogelijkheden om je bedrijf te laten groeien dankzij Cloud & Data.

We guide our customers in building an
adaptive digital organisation.